Middag i Stockholm

italiensk restaurang i stockholm

Vi på restaraing No53 hälsar er varmt välkomna till vår italienska restaurang i hjärtat av gamla stan. Ikväll serverar vi middag med genuina italienska smaker, tillagade med färska råvaror och kärlek. Vi har ett brett utbud av både alkohol- och alkoholfria drycker som passar perfekt till din måltid. Från vår pasta till vår pizza och våra efterrätter, allt är autentiskt och läckert. Så ta med dina vänner eller familj och upplev en kväll av matglädje i vår vackra restaurang. Vi ser fram emot att få servera er ikväll!

Sedan 2014

Våra antipasti

På No53 restaurang  kan du börja din italienska måltid med vårt fantastiska utbud av antipasti. Våra antipasti är tillagade med kärlek och med de bästa råvarorna för att ge dig en autentisk smakupplevelse. Vi har ett brett utbud av italienska delikatesser som parmaskinka, mozzarella, oliver, soltorkade tomater, grillade grönsaker och mycket mer. Våra antipasti kan avnjutas som en del av din måltid eller som ett perfekt tilltugg till en av våra fantastiska drycker. Så ta med dina vänner eller familj och upplev äkta italienska smaker i vår vackra restaurang. Vi ser fram emot att få servera dig!

Italiansk restaurang i stockholm

italiensk restaurang i stockholm

Våra Piatti principali

Efter att ha avnjutit våra läckra antipasti, är det dags att fortsätta med våra förstklassiga Primi Piatti. Våra Primi Piatti är tillverkade av färska råvaror och är det perfekta valet för att fortsätta din italienska matupplevelse. Vi erbjuder en mängd olika rätter som tillagas med de finaste ingredienserna och serveras i olika former och smaker. Några av våra signaturrätter inkluderar vår smakrika Costata ai Ferri (grillad entrecote), vår saftiga Filetto di Salmerino (grillad rödingfilé), vår läckra Petto di Pollo alla Griglia (grillad kycklingfilé) och vår eleganta Filetto di Manzo Rossini (grillad oxfilé med anklever och tryffelsås). Vi erbjuder också ett brett utbud av pasta- och pizzarätter, som alla tillagas med samma omsorg och kärlek som resten av vår meny. Så fortsätt din italienska matresa med en av våra fantastiska Primi Piatti-rätter och upplev äkta italienska smaker på vår italiansk restaurang  i stockholm.

middag i stockholm

ÄR NI ETT STÖRRE SÄLLSKAP?

På No53 restaurang  är vi glada att välkomna grupper av alla storlekar till vår italienska restaurang. Vi kan rymma både små och stora grupper upp till 40 personer, vilket gör oss till det perfekta valet för födelsedagsfester, företagsmiddagar, bröllopsmiddagar och andra tillfällen. Om du planerar att besöka oss med en grupp på över 10 personer kan du enkelt boka direkt på vår telefon eller e-postadress. Vårt vänliga och kunniga personalteam kommer att göra allt för att se till att din grupp har en oförglömlig kväll fylld med fantastisk mat och service. Så ta med dina vänner eller kollegor och njut av äkta italiensk mat på No53 restaurang !