Chambre Séparée.

ÄR NI ETT STÖRRE SÄLLSKAP?

CHAMBRE SEPARÉE

No53 Restaurang och bar

VÄLKOMMEN ATT BOKA VÅR CHAMBRE SÉPARÉE!

Här på Kornhamnstorg 53´s Chambre Séparée hittar du Italienaren med extra allt, har du en ide om att få arrangera din egna middag med nära och kära eller en fest med vännerna men inte riktigt vet hur du ska få den till verklighet? Då kan vår avskilda nedervåning med plats upp till 40 pers där det skapas matmagi mitt i Gamla Stan vara något för er. Här kommer du och ditt sällskap trivas med er egna utvalda meny och allt som önskas. Se vidare på våra menyval på vår hemsida eller kontakta oss för mer information för att skräddarsy ert evenemang.

Chambre séparée

ÄR NI ETT STÖRRE SÄLLSKAP?

Det härliga kompisgänget, det efterlängtade släktkalaset, det viktiga affärsmötet, överraskningsfesten eller den oförglömliga möhippan.

Anledningen till att vilja sitta avskiljt på sin favoritrestaurang är många.

Champare Séparée

Chambre Séparée

Bli en del av vår berättelse

Reservera genom 070 885 2404 eller maila oss

Välj mellan våra tre utvalda menyer

Set meny 1

Förrätt:

Krämig burrata serveras med blandtomater, balsamico munari, krossad pistage och extra virgin olivolja

Vin: Les Calcaires, Sauvignon Blanc

Huvudrätt:

FILETTO DI MANZO ROSSINI
Tournedos (oxfilé) med fågelpaté, tryffelsky och rosmarin rostad potatis.

Vin: Secrer de lunés Pinot Noir EKO

Efterätt:

Tiramisu
Hemmagjord tiramisu med bärkompott

Vin: Côthes du Rhône Gentilhomme

610:- /PP
450:- Vinpaket

 

Set meny 2

Förrätt:

Arancini friterade risbollar med riven italiensk hårdost, krossad pistage, ricotta & chilimajo.

Vin: Miradou Rosé

Huvudrätt:

Filetto Di Salmone Alla Griglia
Grillad lax serveras med kokt färskpotatis, pestosås (valnötter, mandlar, dill, vitlök & persilja) grön sparris, sockerärtor, blåmusslor & grillad citron

Vin: Scaranto Chianti DOCG

Efterätt:

Citronsorbet

Vin: Solitär Riesling Trocken

590:- /PP
450:- Vinpaket

Set meny 3

Förrätt:

BRUSCHETTA– Blandtomater, persilja, vitlök & basilika på grillat levainbröd

Vin: Les Calceries, Sauvignon Blanc

Huvudrätt:

RIGATONI AL FILETTO DI MANZO

Pastarör med oxfilé i krämig karljohansvampsås, portabellosvamp, riven svart tryffel, peperoncino & basilika toppad med parmesan

Efterätt:

Citronsorbet

Vin: Solitär Riesling Trocken

550:- /PP– Pris med oxfilé
525:- /PP– Pris för vegetarisk set

450:-  Vinpaket